KARİYER GELİŞİM VE MEZUNLAR OFİSİ

Kariyer Gelişim ve Mezunlar Ofisi tarafından düzenlenen "Harika Çocuk” Mucize Doktor Mutlay Sayan ile Kariyer Sohbetimiz 18 Nisan Pazar günü saat 15:00 -  16:00 arasında Zoom üzerinden yapılacaktır.

Etkinliğimize tüm katılımcılar davetlidir.

Etkinlik ID: 818 9865 1365

Ailesinin yaşadığı zorluklar nedeniyle 13 yaşında ilkokula başlayabildi. Liseyi birincilikle bitirdi. Azimli çalışması sayesinde yüzde 100 burslu olarak Vermont Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı.

Iğdır’dan Harvard’a uzanan yolculuğu sonrasında, Radyasyon Onkolojisi alanında araştırmalar yapan Dr. Mutlay Sayan, 100 bin genç bilim insanı arasında “Harika Çocuk” unvanına layık görüldü. Övgülerle bahsedilen Sayan, gelecek vaad eden bilim insanı olarak gösterilmektedir.

BiZDEN HABERLER

Kent Üniversitesi Kariyer Gelişim ve Mezunlar Ofisi'nin etkinliklerinden, en güncel haberlerden bilginiz olsun