KARİYER GELİŞİM VE MEZUNLAR OFİSİ

Üniversitemizin Değerli Mezun ve Mezun Adayları;

Üniversitemiz bünyesinde kurulan Mezunlar Birliği için üyelerimiz arasından 3 asil ve 3 yedek üye seçilecektir (Mezunlar Birliği Yönergesi için tıklayınız.) Mezunlar Birliğine üye olmak için kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir (Form için tıklayınız.). Aday olmak isteyen üyelerimiz Yönetim Kurulu Aday formunu doldurması gerekmektedir (Adaylık formu için tıklayınız.

Adaylık için son tarih 12 Ocak 2024'tür.

Adayların ilanı @kentkariyer Instagram hesabı ve kagem.kent.edu.tr web sayfası üzerinden 15 Ocak 2024'te yapılacaktır.

Seçim için oy verme 19 Ocak - 19 Şubat 2024 tarihleri arasında Mezun Bilgi Sistemi (Sisteme erişmek için tıklayınız.) üzerinden gerçekleşecektir. Sadece kayıt yapmış üyelerin vereceği oylar esas sayılacaktır.

Seçim yüzdelik orandan en fazla oy alan ilk 6 aday arasından yüksekten düşüğe doğru gidecektir. Yönetim kurulu üyesi olmaya hak kazanan üyeler 21 Şubat 2024 tarihinde @kentkariyer Instagram hesabı ve kagem.kent.edu.tr web sayfası üzerinden ilan edilecektir.

Saygıyla duyururuz.

Dear Graduates and Graduate Candidates of our University;

For the Alumni Association established within our university, 3 full and 3 substitute members will be elected among our members (Click here for the Alumni Association Directive.) To become a member of the Alumni Association, you must fill out the registration form (Click here for the form.). Members who want to be a candidate must fill out the Board of Directors Nomination form (Click here for the nomination form).

The deadline for nomination is 12 January 2024.

Candidates will be announced on 15 January 2024 via @kentkariyer Instagram account and kagem.kent.edu.tr web page.

Voting for the election will take place between 19 January - 19 February 2024 via the Alumni Information System (Click here to access the system.). Only the votes of registered members will be counted.

The election will go from high to low among the first 6 candidates who receive the highest percentage of votes. The members who are eligible to become board members will be announced on 21 February 2024 via @kentkariyer Instagram account and kagem.kent.edu.tr web page.

We respectfully announce.

BiZDEN HABERLER

Kent Üniversitesi Kariyer Gelişim ve Mezunlar Ofisi'nin etkinliklerinden, en güncel haberlerden bilginiz olsun