KARİYER GELİŞİM VE MEZUNLAR OFİSİ

Kariyer Gelişim ve Mezunlar Ofisi tarafından düzenlenen "Start-Up ve Girişimcilik Yeteneklerinin Kazanımı" etkinliğimiz 14 Ocak Perşembe günü saat 21:00 - 22:00 arasında Microsoft Teams üzerinden Dr. Şefik Nacil Adalılar’ın katılımı ve Öğr. Gör. Caner Yazıcıoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşecektir.
İTÜ Çekirdek Start-Up Mentoru, TÜBİTAK İş Geliştirme Mentoru, AB KOBİ Mentoru ve KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitmeni olan Dr. Şefik Nacil Adılılar; üniversitemiz öğrencilerine kendi girişimcilik ve start-up projelerinde yol gösterecek.
Kariyer Planlama dersleri kapsamında da değerlendirilendirilecek bu etkinliğimize, yaratıcı ve girişimci fikirleri olan tüm öğrencilerimiz davetlidir.
Etkinlik linki için TIKLAYINIZ.

BiZDEN HABERLER

Kent Üniversitesi Kariyer Gelişim ve Mezunlar Ofisi'nin etkinliklerinden, en güncel haberlerden bilginiz olsun